İçeriğe geç

Beyoğlu Pazarı Hangi Gün

Çarşamba Sosyete Pazarı hangi gün?

Çarşamba Pazar Parkı’nda Sosyal Pazar Açıldı. Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve farklı ve modern mimarisiyle dikkat çeken Çarşamba Pazar Parkı, halk arasında Sosyal Pazar olarak bilinen, tekstil ve giyim ürünlerinin satıldığı, her Salı Bursa halkına kapılarını açıyor.

Silivri semt pazarı hangi gün?

Mahalle pazarımız pazartesi günleri kuruluyor.

Şişli pazarı hangi gün?

Konum: Cumhuriyet, Semt Pazarı No:8, Şişli / İstanbul. Ulaşım çok kolay, Hacıosman’a metro ile ulaşabilirsiniz, 3 dakika yürüme mesafesindedir ve otobüsler de çok yakın bir yerden geçmektedir. Sadece pazar günleri açıktır. 09:00 ile 18:00 arası

B düzü pazarı hangi gün?

İstanbul Pazarı haftada iki gün, Salı ve Cumartesi günleri açıktır. Pazarın olmadığı günlerde pazar alanı bisiklet yolu, yürüyüş yolu, basketbol sahası ve masa tenisi gibi işlevlere sahip bir spor tesisi olarak hizmet vermektedir.

İstanbul’un en ünlü sosyete pazarı hangisi?

Kadıköy bölgesinin en büyük ve en ünlü pazarıdır. Salı günleri kurulduğu için adı Tuesday Market’tir. Sebze ve meyvelerin yanı sıra birçok tekstil, kozmetik vb. ürünler de bulunur. Society Market olarak da adlandırılır. Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşüdür ve Tripadvisor LLC’nin görüşü değildir.

Ümitköy Sosyete Pazarı ne zaman açık?

ÇANKAYA İLÇESİNDEKİ PAZAR YERLERİ VE ADRESLERİ Ayın İLK PazarıAyrancı (Antika Pazarı)M. BALLIKTAŞ MRK.A. (STAR)PerşembeYenişehir (Sosyal Market)A. SAMİ ERSEVER MRK.A. (KIRMIZI KİL) Pazar Ümitköy (Organik Pazar) ÜMİTKÖY MRK.A. Ayın üçüncü Pazar günü Ümitköy (Antika Pazarı) ÜMİTKÖY MRK.A.

Kozyatağı pazarı hangi gün?

5- Kozyatağı Cuma Pazarı, Cuma.

Pendik pazarı ne zaman?

Pendik sahil yolunda her cumartesi kuruluyor. Geniş ve açık alan… Instagram.

Silivri Gece Pazarı ne zaman?

Selimpaşa Gece Pazarı, her gün saat 20.00 ile gece yarısı arasında açık #selimpaşa #silivri #silivrisahil | Instagram.

Bomonti semt pazarı hangi gün?

Bomonti Antika Pazarı olarak da bilinen bu pazar, antikalarla ilgilenen herkes için yüzlerce objenin sunulduğu hoş bir yerdir. Pazar günleri düzenlenmektedir. Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşüdür ve Tripadvisor LLC’nin görüşü değildir.

Beşiktaş pazarı hangi gün?

Beşiktaş Belediyesi tarafından Perşembe günleri kurulan Ortaköy Semt Pazarı’na ve Cumartesi günleri kurulan Beşiktaş Ulus Üretici ve Kooperatif Pazarı’na ücretsiz turlar düzenleniyor.

Kemerburgaz semt pazarı hangi gün?

Semt pazarlarının konum ve günlük bilgilerini içerir. Veri AdıPazarın kurulacağı günAdresİslambey PazarıCumaİslambey Mah. İslambey Cad. 191. Ada, 55-62. Parsel, Kapalı Pazar MeydanıKaradolap PazarıÇarşambaKaradolap Mah. Öğüt Sk. Kemerburgaz Pazarı SalıMimar Sinan Mah. Fatih Cad.

Üsküdar pazarı hangi gün?

Semt PazarlarıPAZAR ADIGÜNÜMAHALLEÜSKÜDARCumaYavuztürkBahçelievlerCumaGüzeltepeMerkez CumaCumaAhmediyeÜnalanCumartesiÜnalan42 satır daha

Büyükçekmece pazarı hangi gün?

Büyükçekmece Mimaroba Cuma pazarı 🛍️

Avcılar pazarı hangi gün?

Avcılar Cuma Pazarı: Ekonomik Alışverişin Adı Avcılar Cuma Pazarı, uygun fiyatlı alışveriş imkânı sunarak pek çok kişi için kurtarıcı rol oynuyor.

Samsunda semt pazarları hangi gün?

MarktplatzanfrageMarktnameTypEinrichtungstageBAĞKUR-MARKTNachbarschaftsmarktDienstagKAZIMKARABEKİR-MARKTNachbarschaftsmarktDienstagDIENSTAGSMARKTNachbarschaftsmarktDienstagKADİFEKALE-MARKTNachbarschaftsmarktMi17 weitere Zeilen

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi güne alındı?

Bakırköy Yüksek Sosyete Pazarı cumartesi, pazar ve perşembe günleri kurulur. Bakırköy metro ve metrobüs durağına 5 dakika mesafededir.

İhsaniye Sosyete Pazarı hangi gün?

Pazar alanlarıS.NOPUNDAY NAMEDAY32HASANAĞA KIZILCIKLI MAH PAZARTESİCUMARTESİ33İHSANİYE SİTELERİ MAHALLE PAZAR SATURDAY34İHSANİYE GİYİM PAZARTESİ SATURDAY35BEŞEVLER MAHALLE PAZARTESİCUMARTESİ49 satır daha

Ankara Sosyete Pazarları hangi gün?

HER ÇARŞAMBA, CUMA, CUMARTESİ VE PAZAR SAAT 09:30-21:00 ARASINDA MİLYONLARCA ÜRÜN, GÜLER YÜZLÜ USTALARIMIZ, 2 KATLI SOSYAL PAZARIMIZ, JET SOCIAL PAZARIMIZLA TÜM ANKARA HALKINA HİZMET VERİYORUZ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir